Silifke Havadis

Burhanettin Kocamaz, "Alnımız Açık Başımız Dik"

Güncel

Ayşe ÖNEL EREN 2107 Kez Görüntülendi 0

Burhanettin Kocamaz, "Alnımız Açık Başımız Dik"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve muhtarların yer aldığı Referandum Öncesi Bilgilendirme Toplantısına katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve muhtarların yer aldığı Referandum Öncesi Bilgilendirme Toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Kocamaz, “Bize oy verenleri pişman etmeden ve bizler başımızı eğmeden dolaşacağız. Biz bu ülkeye gönül vermiş Türk Milliyetçileri, Türk Ülkücüleriyiz” dedi.

Toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Tüm Mersin Muhtarlar Dernek Başkanı Şeref Bolat, Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var, MHP ilçe başkanları ile Mersin mahalle muhtarları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da bir konuşma gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptığı konuşmasında, “Bizler 20 yıl Tarsus’ta görev yaptıktan sonra 3 yıldır da sizlerle yol yürüyoruz. Mersin artık merkezdeki 4 ilçeden ibaret değil. Adana’dan, Antalya’ya kadar olan koskoca bölgeye hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. 30 Mart 2014 tarihinde MHP’nin adayı olarak da bize zor ve vebali ağır bir görev yüklediler. Devraldığımız belediyeyi yeniden masaya yatırmak istemeden, eskiye takılmadan önümüze bakmak istiyorum. Hedefe kilitlenerek Mersin’in eksikliklerini bir bir çözeceğiz. 15 yıl başka bir yönetim vardı, 3 yıldır da biz görev başındayız. Biz bir imar planı, anayasası olmayan bir şehri devralmışız. Ulaşımla ilgili bu kadar çok problem varken bir ulaşım master planının olmadığı bir büyükşehri devralmışız. Ama önümüze bakarak bunları Allah’ın izniyle bir bir çözeceğiz. Zaten 3 yıldır Mersin’in nasıl bir şantiyeye dönüştüğünü ve gösterdiğimiz gayretleri hepiniz biliyorsunuz. Özellikle kırsal kesimde yaşayan insanlarımıza hizmetler seri bir şekilde ulaşıyor. Özel idareler tarafından 50 yılda yapılmayan hizmetler 3-5 yıla sığdırılacak. Çünkü bize oy verenleri pişman etmeden ve bizler başımızı eğmeden dolaşacağız. Biz bu ülkeye gönül vermiş Türk Milliyetçileri, Türk Ülkücüleriyiz. Başımızın açık olduğunu dünya alem biliyor” dedi.

“Alnımız açık, başımız dik”

Mersinlilerin uyanıp, MHP’lilerin Mersin’e verdiği hizmetlerin farkına vardığına değinen Başkan Kocamaz, “Mersinliler uyandı ve MHP’lilerin Mersin’e verdiği hizmetleri gördü. Bizim kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. Alnımız açık, başımız dik geziyoruz. En çoğunu da 15 Temmuz’da Sayın Genel Başkanımız yaşadı. Ama bugün önce ülkem sonra partim sonra ben anlayışı hala Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde, Milliyetçi Hareket Partimizde hâkim durumda. 16 Nisan’da alınacak kararların memleketimize huzur, kardeşlik ve barış getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Kocamaz’ın konuşmasının ardından MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk de birer konuşma yaptı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.