Silifke Havadis

Belediye Başkan Yardımcıları Göreve Başladı

Güncel

Silifke Havadis 4687 Kez Görüntülendi 0

Belediye Başkan Yardımcıları Göreve Başladı

Silifke Belediyesinin yeni başkan yardımcıları görevine başladı.

Silifke Belediyesinin yeni başkan yardımcıları Enes Buğra Genç ve Emine Can görevine başladı.

Başkan yardımcılarını ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Mücahit Aktan, "Toplumun her kesimine ayrım gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde hizmet götüreceğiz. Şahsım ve ekip arkadaşlarımızla birlikte başaracağız ve birlikte yöneteceğiz. Ben şimdiden yeni başkan yardımcısı arkadaşlarım Enes Buğra Genç ve Emine Can’a hayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerine en iyi şekilde layık olarak kentimizin sosyo-ekonomik ihtiyacı doğrultusunda projeler üreteceklerine inanıyorum. Çözüm odaklı bir anlayış ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizin gurur duyarak yaşayacağı bir kent için el ele verip, sevgi ve saygıya dayalı ekip ruhuyla çalışacağız" dedi.

"Ortak akıl ilkelerine önem vereceğiz"

Görevine başlayan Başkan Yardımcısı Emine Can, "Kentimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Başkan yardımcılığı görevimizi güvenilir ve dürüst temeller üzerine oturtacağız. Bizlere emanet edilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızla her konuda öncü bir belediye olmaya gayret edeceğiz" dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Göreve Başladı (2)

"Yeni nesil belediyecilik yapacağız"

Yeni nesil belediyecilik anlayışını yakından takip edeceklerini belirten Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç ise, "Silifke’de halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağız. Teknolojik yenilikleri kullanarak halkımıza daha kaliteli hizmet vereceğiz. Belediyecilik bir ekip işidir ve bu hizmetlerin ortaya çıkması için tüm ekip arkadaşlarımızla canla başla çalışacağız. Başkan yardımcılığı görevimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcıları Göreve Başladı (3)

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.