Silifke Havadis

Altunok, "Silifke’mizi yaza hazırlayacağız"

Güncel

Silifke Havadis 1635 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Silifke’mizi yaza hazırlayacağız"

Başkanvekili Altunok, kent merkezinde ve mahallelerde yapılan çalışmalarla ilçeyi yaz sezonuna hazırladıklarını söyledi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kent merkezinde ve mahallelerde bir yandan temizlik çalışmalarını hızlandırırken diğer yandan da kışın bozulan yolları bakıma alarak ilçeyi yaz sezonuna hazırladıklarını söyledi.

Altunok, "Silifke’mizi yaza hazırlayacağız" (2)

Belediye olarak korona virüs tedbirlerinin kesintisiz olarak devam ettiğine değinen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak yaklaşan yaz ayları öncesinde kent merkezi ve diğer mahallelerde bir dizi çalışmaların başladığına dikkat çekti. Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak korona virüsle ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizin deniz kıyısına yakın olması ve özellikle de yaz aylarında nüfusun artması sebebiyle şehrimize gelecek olan misafirlerimizin ve ilçe halkımızın hizmetine sunacağımız halka açık alanların bakımı, temizliği, tamiri ve yenileme çalışmalarımızı başlattık. Temizlik, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından başlatılan mevcut parkların temizliği, yabani ot mücadelesi, boyama, tamirat, yenileme, budama ve sulama çalışmaları devam etmektedir. Kışın bozulan yollarda ise yama ve parke taşı döşeme çalışmaları da önceliklerimiz arasında yer almaktadır.

Korona virüs salgını ile mücadelemizi ön planda tuttuğumuz belediye çalışmalarımızda asıl amacımız vatandaşlarımıza yaşamları süresince mağduriyet yaşatmamaktır. Bu nedenle harekete geçerek düzenli ve planlı bir şekilde kentimizde hem virüsle mücadele ediyoruz, hem de Silifke’mizi yaza hazırlıyoruz. Amacımız ilçe halkımıza ve ilçemize gelen misafirlere daha temiz ve daha sağlıklı bir ilçede yaşama ortamı sunabilmektir. Ekiplerimiz de bu konuda hassasiyet göstermektedir” dedi.

Başkanvekili Altunok ayrıca korona virüsle mücadelede ülke ve ilçemiz Silifke olarak alınan tedbirler ve verilen mücadelelerin olumlu sonuca doğru ilerlemesinin sevindirici olduğuna dikkat çekerek, tüm Silifkelileri kurallara uymaya ve zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaya davet etti.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.