Silifke Havadis

Altunok, Basın Bayramını Kutladı

Güncel

Silifke Havadis 921 Kez Görüntülendi 0

Altunok, Basın Bayramını Kutladı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkanvekili Altunok mesajında, “Halkın haber alması amacıyla 24 saat özveriyle çalışan basın camiasının bayramı kutlu olsun” dedi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  24 Temmuz gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada; “Halkın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan gerek yerel, gerek ulusal basında hakkıyla görev yapan basın çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Basın sektörü zor ve meşakkatli bir alandır ve günün 24 saati görev başında kalmayı gerektirir. Toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiren basın çalışanlarımız, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektir. İlçemiz Silifke ile  ilgili haberlerde birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, duyarlı, özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla basın sektörüne emek veren tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.